Konservine hommik

Täna hommikul said kõik meie pere kassid ühe korraliku kõhutäie konservi. 2 uut asukat, kes alles eile meiega liitusid(nende kohta saate nüüd nädalavahetusel ka veel täpsemalt teada), olid konservi peale nii aplad, et läks lausa riiuks.
Tegime ka mõned pildid ning riiukuked sai ka video peale võetud.

Daisy poegadest on pisike Unimüts ainsana väga väga tubli ja sööb suure isuga konservi. Esialgu võttis ta ainult minu käe pealt seda, aga kui asi läks juba minu sõrmede söömise peale üle, siis surusin ta ninapidi kaussi ja hakkaski sööma! Unimütsi emme oli oma konservikausi juba ammu tühjaks söönud ja üritas lapse käest toitu napsata.
Lucky ja Lucy aga pirtsutavad ja ajavad kogu kraami suust välja nagu see oleks kõige jubedam asi maailmas, mis me neile suhu topime. Mõtlesime, et ostame täna paki kitsepiima ja proovime ehk sellega neile konservi anda. Äkki piima maitse meelitab neid seda rohkem sööma.
Tegelikult on nad juba piisavalt suured, et süüa muud peale emapiima, kuid miskipärast ei võta nad eriti vedu. Pirtsakad preilid ;)





Kaks uut kassipoega - õde ja vend, kellel veel nimesid pole - on muidu alati ninapidi koos ja saavad väga hästi läbi. Täpselt nii kaua kuni asi jõuab konservini..









Comments