Pärnu varjupaiga kiisud vol 4

Esimesena tutvustan teile varjupaigas elavat kassipoissi, kel nimeks Canon. Canon ei ole veel mõistnud, et inimesi ei pea kartma, kuid ajapikku saab ta sellest kindlasti aru. Selle mõistmise kiirendamisele aitaks kindlasti kaasa hoiukodu - kui tunned, et Canon võiks just sinu käe läbi inimest usaldama õppida, siis ära hoia end tagasi ning mine talle kasvõi juba homme varjupaika külla! 



Canoni sõbraks on kassipoiss Nixon, kes on kahjuks isegi aram kui ta semu Canon, kuid ei tasu kaotada lootust. Juba tema silmadest on näha, et seda vaest kiisut hoiab tagasi vaid puhas hirm. Ka tema sooviks omale hoiukodu, kus ta õpiks mõistma, et karta pole vaja. 



Eelmiste poistega jagab tuba meeletult vahva välimusega noormees Flipp, kes on meie juures elava Tinky vend. Minu arvates on neile mõlemale nii eriline muster antud, et nende sarnaseid kasse ei leia küll mitte kuskilt. Samuti on Flipp läbi teinud imelise murrangu - kahisevast ja kurjast kassist on saanud mõnus kiisu, kes küll süles istuda veel ei armasta, kuid paitamine meeldib talle küll väga. Flippi elust on puudu veel ainult üks - päris oma kodu. 






Viimaseks poisiks varjupaiga väikeses kassitoas on kiisu, kel nimeks Miko. See imearmas kassipoeg on leitud vaid paar nädalat tagasi. Olime ise ka varjupaigas sellel päeval kui ta leiti ning olime 100% kindlad, et küll ta omanik talle mõne päeva pärast järgi tuleb. Kahjuks pole siiamaani mitte keegi teda taga otsinud ning tulebki hakata kiisule uut kodu otsima. Poiss ise on üks kõige sõbralikemast kassidest üldse ning hakkab nurruma juba enne tema sülle võtmist. Kui mul endal mitte ühtegi kassi poleks, siis oleksin ta kohe omale koju toonud. :)


Kõigi nende poiste sekka on ära eksinud üks õnnetu tüdruk Mitši. Õnnetuks nimetan teda just selle tõttu, et ta on veel väga arg ning jääb varjupaiga külastajatele alati märkamatuks. Ka tema oleks väga õnnelik hoiukodu üle, kus ta saaks harjuda inimeste lähedusega. 





Klaara on hetke seisuga varjupaigas kõige kauem olnud kass. Kõik temaga samal ajal sinna sattunud on kas uutes kodudes või pealinnas õnne otsimas. Tema on aga ainsana alles jäänud ning ootab endiselt oma printsi valgel hobusel. 



Veel elab varjupaigas meie käest omale nime saanud proua Nalle, kes on nii meie Matso sarnane - ainult vastassoost. Ta on üks kõige energilisematest kassidest seal ning tänu sellele on meil temast ka ainult 1 pilt. Ta lihtsalt ei seisnud üldse paigal või oli hoopis õues värsket õhku nautimas. Aga loodan, et sellest ühest pildist täitsa piisab, et kellegi süda võita. 


Kindlasti ei saa mainimata jätta Neemot, kes on väga kuningliku välimusega. Varjupaika on ta sattunud kodust ning nüüd ootab ta juba märtsist saadik, et keegi talle uut kodu pakuks. Neemo on väga sõbralik kass ning armastab inimese seltskonda, samas ei ole ta kunagi liiga pealetükkiv. 




Oggy on lihtsalt ideaalne kass. Nii oma välimuse kui iseloomu poolest. Ta on nii sõbralik, rahulik, saab kõigiga läbi ning isegi armastab traksidega õues käia. Mida siis veel üldse ühelt kassilt tahta?! 






Thämmy on hetkel varjupaigas olijatest minu lemmik. Ta näeb lihtsalt imeilus välja, mis sest et suurem osa tema kasukast on puudu. Küll see aja pikku tagasi kasvab. Miskipärast on Thämmy natuke tagasihoidlik, võib-olla ta ei saa teiste kassidega nii hästi läbi ning eelistab konfliktidest kõrvale hoida. Samas kui tema pesa juurde minna tervitab ta alati mõnusa nurruga ning on sinu heaks alati valmist pesast välja tulema. Tõeline diivanikiisu. 

Ja siis on veel Madis, kes kiiretel külastajatel kindlasti märkamata jääb. Madis ei ole kuri ega nii arg, et ta ennast üleüldse katsuda ei laseks (vähemalt siis kui ta oma turvalise pesakasti sees on). Miskipärast eelistab ta aga oma päevad ainult seal kastis veeta ning mina isiklikult pole teda mitte kordagi mujal näinud. Kindlasti oleks ka Madisel hoiukodu vaja, et ta saaks oma tõelise palge esile tuua ning me kõik näeks, et ta on tegelikult ka üks vahva poiss! 

Varjupaiga buduaaris elab tõeline daam Desily. Ta on väga rahulik kass ning samuti ei jää ka tema välimus märkamata. Imeilus kohev karv, mille eest ta ka väga hästi hoolt oskab kanda. Nüüd ongi tema elust puudu vaid üks - keegi, kes sooviks oma kodu sellise iludusega jagada.  



Samuti elab varjupaigas meie suur sõber Jenna, kes elas vahepeal meie juures. Kahjuks oli tema tervis aga nii kehv ning meie õlul veel ka imetillukesed kassipojad, nii et lihtsalt pidime ta varjupaika tagasi viima. Õnneks on tal aga nüüd juba palju parem. Ehk leiab ta ka kiiresti omale uue kodu, kus diivani peal või süles põõnata ning kelle kaissu ronida. 





Eelnevalt mainitutega jagab tuba ka üks vahvalt pontsakas kiisu Kirra, kes otsustas, et tema pildistamise ajaks tuppa ei tule ning otsustas hoopis õues möllata. See pilt on ainuke, mille peale ta suutsime enam vähem jäädvustada. Tegemist siis all paremal nurgas oleva kassiga. :) Esiplaanil olev Ramona on tänaseks juba uues kodus. 

Veel võite varjupaigast leida kassi, kes meenutab musta pantrit ning kellel on ka üsna huvitav nimi - Mustang. Mustangil on ka väike eripära, kuid selle jätame juba tema uue omaniku avastada. ;) Muidu on ta väga muhe sell ning tervitab meid alati suure jooksuga. 




Muidugi on praegu varjupaigas veel kasse, kes jäid meil sellel päeval pildile jäädvustamata. Mõni neist oli lihtsalt niivõrd arg, et jooksis õue peitu ning meil ei õnnestunud neist pilti teha. Või mõned, kes sellel ajal olid veel natuke haiged või lõikamata ning pidid seetõttu puuris olema, kuid tänaseks on juba teiste seltsis. 
Kõigi nendega saate tutvuda SIIN

Comments