Kiisupojad 2 kuused + uudised

Lõpuks on täitunud meie kolmel kiisupojal esimesed kaks elukuud. Nende tee siiamaani on olnud väga raske ja seiklusrikas. Praeguseks on nad juba kõvasti kosunud ja neid ootab ees ainult 1 katsumus: elada üle vaktsiin. Kui see neile mitte mingeid terviseprobleeme ei tekita, siis saame neile aktiivselt uusi kodusi otsima hakata.

Reedel liitus meiega veel 6 kassipoega, seega kokku on meil juba 11(!!!!) põngerjat. Tegelikult hetkel siiski 10, sest üks nunnudest läks täna juba koos oma uue perega koju. 10 tundub hullumeelselt palju, kuid kui nende suuruse peale mõelda, siis annavad nad kõik kokku ehk Feekolmi suuruse kassi. Kindlasti mitte rohkem. Samas liivakastis käivad nad küll kümne kassi eest... Seekord sai nad varjupaigast 'ra toodud bussiga ning oi kui palju see tähelepanu tõmbas! Peaks hakkama nendega vist niisama ka bussiga ringi sõitma. Ehk leiab mõnele toreda kodupakkuja.
See õnnelik kassipoeg, kes juba oma uude kodusse sai oli meie nunnukas Muumi. Kui kassipoja huvilised tulid meile kiisusid vaatama, oli Muumi esimene kes neile külje alla puges ning nagu näha, siis oli see ka asja eest. :)
Muumi

Eile õhtune söögiaeg

Enamus uutes kiisudest on väga sõbralikud, kuid on ka 2 musta kassipoega, kes üritavad ikka susiseda -  kindlasti mitte kaua, sest süles olla tundub neile meeldivat.
Alguses oli keeruline neid kõiki liivakastis käima õpetada, kuna nad jooksid kõik mööda tuba laiali - iga üks valis omale liivakastiks eri nurga, kuid lõpuks läks asi õnneks. Ainult 1 käib siiski salaja oma valitud "liivakastis".
Mõnes mõttes on lihtsam, kui neid on palju, sest nad saavad kõik omavahel mängida ning siis väsivad nad õhtuks ikka päris korralikult ära. Samuti üritame neile ka kombeid õpetada: mööblit ei tohi kratsida, juhtmeid ei või närida ning üleüldse igasugune asjade otsas ronimine ei ole neile lubatud. Neil on oma ronimispuu, mille otsas nad võivad ükskõik mida teha ja terve tuba on igasugu mänguhiiri ja palle täis, et neil ikka tegevust oleks.
Nii palju siis sellest pisikeset kurjast musta värvi kiisust 

Ja lisan siia veel järgmise uudise: Kirsike on nüüd ka broneeritud!
Kõige parem kogu selle kassikasvanduse juures on õhtune teleka vaatamine. Kui kõik väiksed sõbrad tulevad samuti diivani peale, sätivad end vastu meid ning jäävad rahulikult magama - kõige parem tunne üldse!
Kui kellelgi teist on soovi Pärnus või selle lähiümbruses kassipoegadele päris- või hoiukodu pakkuda, siis võtke julgelt ühendust kiisupoisid@gmail.com või 58103286.

Lisan siia lõppu ka mõned pildid, et oleks ikka põnevam. :)

Ja siis meie juures elavate kasside nimekiri:
Täpi (valge) - broneeritud
Kirsike (hall, nägu pooleldi hele) - broneeritud
Hallu (valge-hallikirju) - broneeritud
Muumi (must, valge näoga) - uues kodus

Virsik - hall tüdruk
Männi - musta-valge näoga poiss
Elli - triibikust tüdruk
Betti - kirju triibikust tüdruk
3 musta kassipoega - 2 poissi ja 1 tüdruk

NB!! Piltidel on boldiga tehtud veel kodu otsivate kassipoegade nimed!

Vasakult: Hallu, Kirsike, Virsik, Muumi, Täpi

Täpi

Muumi

Hallu

Elli (nagu Jääajast see mammut! :D)

Täpi ja Kirsike

Vasakult: Virsik, Männi, Must kassipoeg

Must kassipoeg ja Betti

Kirsike ja Must kassipoeg

Vasakult: Muumi, Hallu ja Täpi

Vasakult: Täpi, Hallu, Muumi

3 musta kassipoega ja Kirsike

Männi (nagu Jääajast see teine mammut :D)

Betti ja Virsik

Betti

Must kassipoeg ja Kirsike

Kirsike

2 musta kassipoega ja Betti

Elli

Täpi ja Virsik

KÕIK KASSIPOJAD

Must kassipoeg

Männi

Täpi

Hallu ja 2 musta kassipoega

Elli

Ilusat nädalavahetust! 

Comments