Beebibuum jätkub + uudised + väike galerii

19. juunil liitus meie kassikarjaga üks imeilus valge kassidaam, kes pidi lähipäevil poegima. Meie juures on enne olnud küll kassiema koos poegadega, kuid tiinet kassi ja tervet seda poegimist pole me enne kogenud. Samuti oli kiisul kõrva juures suur haav ning nohu oli tal ka. Siis saime ka oma arstimisoskusi arendada - hakkasime talle iga päev rohtu süstima. Tegelikult pole see üldse raske ning kui ka kiisu on rahulik, siis läheb asi nagu lepase reega. Nimetasime kassi Valgeks Daamiks ning jaanipäeval tõigi Daamike ilmale 7 imetillukest kassipoega: 4 valget ja 3 kirjut. Kahjuks oli üks kirjudest kassipoegadest juba sündides kõige pisem ning kaks päeva hiljem heitis ta hinge. Mina ise Daami poegimise ajal kahjuks kodus polnud, kuid Aimar sai küll väga huvitava kogemuse osaliseks. Samuti sattus meile just sellel ajal külla üks teine Pärnu hoiukodu ning koos nad siis saidki olla uue elu alguse tunnistajateks. Uutest kassipoegadest on 3 valget poissi ja 1 tüdruk ning järele jäänud kahest kirjust on üks poiss ja teine tüdruk. All pool näete neid pisi-pisisid ka piltide pealt. 
Mõned päevad peale kassiemme saabumist võtsime enda hoole alla ka ühe emata kassipoja, keda tahtetakse suuremaks saades tagasi, kuid praegu peame tema eest ise hoolitsema. Andsime kassipoja hiljem kassiema hoolde, kuid tänase seisuga on kiisukesel väga paha - väike on hirmsas nohus ning silmades on tugev põletik. Teeme talle küll süsti, kuid siiamaani pole see mõjunud ja pisike jääb järjest kõhnemaks. 
Samuti on meil väga jamad lood ka osade teiste kassipoegadega. 2 musta kassipoega on juba ära surnud ning 2 on veel haiged. Teame, et tegemist on vaktsiini mõjuga, mis töötabki nii - kui kassipoja organism pole vaktsiini vastu võtmiseks piisavalt tugev, siis tapab see ta ära. Samas ilma vaktsiinita teeks sead kindlasti mõni haigus, nii et kahjuks ei saa sinna mitte midagi parata. Tänavalt päästetud kassipoegadel ongi üsna väikene võimalus ellu jääda. Oleme teinud omalt poolt kõik, mis saame, kuid kui kassipoeg jääb iga päevaga järjest kõhnemaks, siis ei anna enam midagi päästa.
Kas ma olen teile juba rääkinud, et Kirsike on uues kodus?! 
Ja täna toimusid Pärnus Hansapäevad, kus oli üles pandud ka Pärnu varjupaiga telk. Meie kassipoegadest läksid sinna poosetama Virsik ja Männi, kellest Virsikule leiti ka tulevane omanik. Arvatavasti jääb ta veel mõneks ajaks meie juurde, aga kui talle lõpuks kõik protseduurid tehtud saavad, on talle kindel kodu olemas. 
Nii et hetke seisuga on meil kodu otsimas ainult imearmas Männi. Kuid ega ta seda kindlasti kaua tegema ei pea, sest ta on üks tõeliselt vahva kassipoiss. 
PS! Praegu kui ma kirjutan seda blogi, siis Hallu tule mulle koguaeg sülle pugema. Ta pole kunagi varem seda teinud! 
Hallu

Meie nunnukad, kellest tänase seisuga on üks vikerkaaremaal.. :(

Kahjuks on ka selle musta kassipoja tervis halb, nii et kodupakkujat me talle praegu ei otsi. Tagataustalt paistab Täpi. 

Enne kui Kirsike koju läks ning Elli ära väsis. 





Sellele pisikesele panime hüüdnimeks papagoi. Puhaku ta rahus...


Ahjaa, meil olid ka jänkud külas vahepeal. :)

Elli on meil selline naljanina, kes ei viitsi pärast sööki kausi juurest ära minna ning jääb lihtsalt sinna magama. Nii on ju palju lihtsam!


Kui keegi sülle ei võta, siis tuleb ise ronida. 

Best friends!

Ehk lausa best friends forever?


Meie külaline Fluffy. 


Valgele Daamile meeldis kui tema punnis kõhtu sügati.

Emata beebi. 

Valge Daam on väga eriline kass - pildilt paistab roheline silm ning nägemata jääb teine, mis on tal sinine.





Männi

Virsik







Just emmeks saanud!

Täpi uus lemmik koht





Kas pole mitte suur suuruse vahe? Vasakul mõne tunnine - paremal paari nädalane. 

Kõik pisid koos hiiglasega



Lõpuks ometi saime ka Virsikus mõne ilusa profiilipildi



Männi

Täpi

Jälle Virsik


Hallu (aka Allu)

Kes on kõige nunnukam kiisu?! - Not me.. :D


Tahaksin veel lisada, et kõiki meie kokkupandud videosid on võimalik ka tagantjärele vaadata just SIIT
Praegu on meil videode tegemine kasinaks jäänud, kuna käin täiskohaga tööl ning selle kõrvalt jääb isegi vähem vaba aega, kui kooli kõrvalt jäi. Aga eks millalgi saate jälle mõnda vahvat videot nautida.

Selleks korraks siis kõik! Ilusat nädalavahetust!


Comments