6,5 nädalat kassipoegi!

Viimasel ajal on see postitamine natuke niruks jäänud. Peamiselt selle pärast, et käes on kooli lõpp, mis minu jaoks tähendab sellel aastal ka lõpueksameid. Enamus neist on juba tehtud - kõigest üks veel vaja üle elada.
Samuti olin vahepeal juba kirja pannud ka mõned teised blogi postituste teemad, mille jaoks mul oli küllaga materjali, kuid enne kui ma neid tegema jõudsin hakata läksid mu kõnealused minema. Nimelt koer Morris, kes oli varjupaigas meie lemmik, läks just siis uude kodusse kui olin tema kohta video valmis meisterdanud. Ning kõik varjupaigas olevad kassid, kellest olime vahepeal suutnud küllaga pilte teha, kolisid Tallinnasse Pesaleidja kassituppa ning sealt on mõned neist ka juba omale uued kodud leidnud. Aga meil on selle üle ainult hea meel!!
Luban teile, et kuskil paari nädala pärast hakkab siia siiski juba natuke rohkem asju ilmuma. ;)

Nüüd siis aga meie kiisudest. Kõik kolm on elus ja terved. :) Elavad juba mõnda aega ilma kiisuemmeta ning hetke seisuga söövad korralikult krõbinaid ja käivad korralikult liivakastis (v.a Kirsike, kes toas ringi joostes alati arvab, et nurk on pissimise koht.... Aga küll me selle talle kuidagi selgeks teeme, et tegelikult asi päris nii ei käi). Nendest kahest oranžist kassipojast, kes meie viimasel kiisuemmel olid, jäi ellu kahjuks ainult üks, kes on hetkel teises hoiukodus. Kiisuke on küll tragi, kuid natuke laisk ja arvab, et kui talle lutiga piima suhu kallatakse, siis polegi ju mõtet ise midagi kõvemat närima hakata. ;)
Meie kiisudest on kõige suurem praegu Virsik, kes kaalub juba 500 grammi ja näeb täitsa korraliku kassipoja moodi välja. Iseloomult on ta teistest aga hoopis erinev. Kui ta puurist välja lasta, siis mööda tuba ringi jooksmise asemel läheb ta tavaliselt kas mõne tooli või laua jalaga mängima ning kui selle ära väsib, ronib tagasi pesasse magama.
Täpi on aga väga energiline ning ei püsi vist pudeliski paigal. Samuti on ta häälepaelad väga head, sest kisada jõuab ta ka hirmsasti. Kasvu poolest on ta täpselt keskel nii et võiks ikka veel kõvemini kosuda.
Kirsike on meie pere pesamuna, kuid tragiduse poolest võib talle küll kindlasti esimese koha anda. Ta oli kõige esimene, kes hakkas tavalist toitu sööma, esimene, kes liivakasti hakkas kasutama ning esimene, kes õppis diivani peale ronima. Selle viimasel üle mul just väga hea meel pole, sest nüüd pole nende eest kuskile minna, kui tahad telekat vaadata, ilma et keegi sul mööda jalgu üles roniks. Kasvult on ta siiski veel liiga väike ning ma tõesti loodan, et ta ikka läheb suuremaks. Vastasel juhul võivad tal mõned organid mitte korralikult välja areneda ning siis on küll kurb lugu.

Paar päeva tagasi tõime endale veel hoiule 3 natuke suuremat kassipoega, kellest hakkas meil varjupaigas päris kahju. Tahtsime neile pakkuda hoiukodu, et nad saaksid korralikult ringi joosta ning ei peaks puuris olema. Täna läksid neist 2 juba uude kodusse ning ega see üks ka kindlasti kauaks meile jää. ;)

Pilte näitan teile teine kord, kuid ühe korraliku video saate küll ära vaadata.

Ilusat kohe kohe algavat nädalat teile!!

PS! Kel mahti võib veel ühele videole pilgu peale heita. Saate nunnumeetri ikka korralikult lakke ajada! ;)

Comments