Pärnu varjupaiga videoblogi!

Lisaks kodus filmimisele otsustasime ka varjupaika külastades oma kaamera kaasa võtta. Nüüd näitame ka teile mismoodi üks meie külastuspäev välja näeb. Seekord jäi see päev küll natuke lühemaks kui muidu, sest olime seal vaid tunnikese ning jõudsime külastada ainult ühte kassimaja, kuid parem kui mitte midagi! ;)

Samuti tahanksin teile paar asja täpsustada, enne kui video vaatamiseni jõuate. Videol näha olevad puurides olevad kassid, on nende sees ainult sellepärast, et nad on haiged. Kohe kui nad tervemaks saavad lastakse ka nemad teiste juurde suuremasse tuppa, kus nad saavad vabamalt liikuda. Lihtsalt mainin igaks juhuks, et keegi ei mõtleks, et sealseid kasse ainult puuris hoitakse.
Ning see meeletult palju njäuguv hall kassipoeg on tänaseks juba uude kodusse jõudnud! Tema uus kodu oli nõus teda ka enda juures ravima ning tal pidevalt silma peal hoidma, et ta ikka korralikult terveks saaks.
Ja viimaks, videos korra näha olev musta-valge kirju kassipoeg Pärlike on tegelikult hästi aktiivne kiisu, kes on ka juba broneeritud. Videos on ta nii uimane vaid selle tõttu, et talle oli samal päeval hommiku poole steriliseerimis operatsioon tehtud ning kassike alles ärkas narkoosist.

Head vaatamist!
 
Kõik videos olevad kassid leiate ka Pärnu varjupaiga koduleheküljelt, mille link on ka siin blogis paremal ääres.
Kui leiate et meeletult mänguhimuline Nalle või siis hoopis rahulikum sülekiisu Panter võiks hoopiski teie kodus tegutseda, siis võtke kindlasti varjupaigaga ühendust ning täitke mõne kassi unistus!
 
Ilusat algavat nädalat kõigile lugejatele/vaatajatele!

Comments