Beebiuudised + pildigalerii!

Hetkel on meie beebiolukord natuke parem kui enne. Kõigepealt õnnestus meil leida üks tore pere, kes oli nõus kaks meie kiisukest enda kassi juurde võtma. Ülejäänud 2 jäid veel meie hoole alla ning rohkem asendusema pakkumisi esialgu ei tulnud. Kahjuks läks aga mõne päeva jooksul ühe kassipoja tervis väga kehvaks ja olime murest murtud. Ainsaks võimaluseks jäi proovida juba olemasoleva asendusema perega rääkida, et ehk on nad nõus kiisu koos poegadega meie juurde andma. Siis saaksime talle veel mõne beebi sööta anda, kuid samas neid ka ise lutist toita - et me kassiema liiga ära ei kurnaks. Õnneks olid nad nõus ning tänaseks on kõikide kiisude tervis normaalne. Samast pesakonnast 2 kasspoega on varjupaiga juhataja hoole all ning õhtuti käib ta tema meie juures emakassilt piima "laenamas". Ülejäänud kahest kassipojast tabas üleeile õhtul kurb saatus ning tema seltsiline toodi ka meie juurde. Samuti pakkus veel üks tore inimene oma kassi asendusemaks, kuid kahjuks kiisu meie poegi omaks ei võtnud. 
Nii et hetkel on meie juures elutsemas emakass koos oma kolme pojaga(nad on 5 päeva vanemad kui meie beebid) ning meie 5 beebit. 
Mõned tegelased saime ka piltidele ning avaldame ka mõned nimed! 

Virsik on üks emane kassipoeg, kes jäi esialgu meie hoole alla ning on hetkel suuruselt teine. Tubli tüdruk!

 Meie kangelaskiisu Leedi, kes võttis hea meelega kõik emata lapsed enda hoole alla ning hoolitseb nende eest enda omadega samaväärselt!


Pildil olevad suuremad kassipojad on Leedi enda jagu ning neist kahel on juba silmad lahti(valge ja must juba broneeritud!)






 Broneeritud kassipoiss!

Tema vist veel pole broneeritud. Tegemist on mõnusalt suure jõmmiga, kes sarnaneb Garfieldile nii iseloomu kui välimuse poolest. ;)

Broneeritud siiami sarnane kassitüdruk!

Meie Virsik jälle poseerimas!




Väike beebipoiss Simba, kes oli vahepeal üsna kriitilises seisus. Praeguseks on ta juba natuke kosunud ning sibab  väga tragilt ringi!

Proovisime ka ülejäänutest õhtul veel eraldi pilti teha, kuid kuna kassid on heledad, siis välguga pilti tehes jääb terve pilt valgeks. Samas ei saanud ka ilma välguta, kuna tited ei seisnud üldse paigal ning pilt kippus uduseks jääma. Eks näete siis teine kord!

Ilusat alanud nädalat!

Comments

  1. Kas see heledam punane kiisu alles veel, Carfieldi moodi :) nii sooviks teda endale.
    Ootan vastust.
    mmaret.ounapuu@gmail.com

    ReplyDelete

Post a Comment