Veel uudiseid!!!

Kuna eile oli kurbade uudiste päev, siis pühendasime Mõmmile terve postituse. Täna aga räägin teile veel ühest eilsest uudisest!
Kõigepealt see, et Jussile on arvatavasti kodu olemas! Jee! Läheb küll natuke aega, enne kui ta sinna saab, aga asi seegi. :)
Nüüd, kuna siis jääks meile hoiukodusse ainult Villu, mõtlesime, et seltsis on siiski segasem ja saime omale varjupaigast paar uut semu. Paari all mõtlen ma õigemini kolme...
Varjupaigas on hetkel vähem kasse kui tavaliselt, kuna alles hiljuti viidi neist lausa 15 tükki Tallinnasse Pesaleidja Kassituppa, kus neil on suurem võimalus omale uus kodu leida. Nende kiisude hulgas, kes Pärnu Varjupaigas saadaval on, on ikka kullatükke. Mõni neist oli nii nii sõbralik ja mõni jälle natuke tagasihoidlikum, kuid meeletult ilus. Ma oleks hea meelega nad kõik omale koju võtnud, kuid kahjuks ei saa.. :( Näiteks oli seal üks süsimust hästi sõbralik kass, kellel oli ainult mõni karv kurgu all valget värvi. Kahjuks ei oska kodulehelt paika panna, kes see täpselt oli, kuna seal on mitu musta kassi :) Samuti nägime Indianat, kes alguses, kui talle pai tegid, tõmbas natuke kõrvad pead ligi, kuid järgmistel kordadel ei teinud ta sellest enam väga väljagi. Veel nägime Indigot, kes oli vist natuke pelglik ja jäi oma pesasse ja Ferrut, kes oli koos Indigoga pesas. Ferru jäi mulle silma justoma meeletult ilusa valge/kreemjase karvaga, mis on tal lisaks ka hästi pikk ja pehme. Ja veel oli seal Mirtel, kes tahtis meiega väga kohe mängima hakata.
Meie väljavalituteks osutusid 2 pelglikku musta kiisut: Black ja Jack ning üks imearmas kiisuneiu Kohuke. Varjupaigas oli ta nimeks tegelikult Karin, kuid seda nime on üsna raske hüüda. Minu arvates peaks kassi nimi ikka täishäälikuga lõppema, et kiisut hästi kutsuda saaks. Ja kuna ta on musta ja valge kirju, siis Kohuke tundus väga sobiv. :) (Kindlasti hakkab mõni teist nüüd mõtlema, et Jack ja Black ei lõpe ju ka kaashäälikuga, kuid neid saab lihtsalt kutsuda Jacky ja Blacky :D ).
Jack ja Black on hästi ilusa pika karvaga-neist tulevad kindlasti väga kuninglikud kassid! Enamus ajast veedavad nad veel meil diivani all, aga vahepeal on neil ka kiusatus sealt välja tulla ja ümbrust uudistada. Üks neist lausa mõnules keset tuba eile. :D Kõige hullem on nendega see, et nad näevad täpselt ühte moodi välja. Ühel neist on VIST natukene väiksem valge laik kurgu all, aga kui nad kõrvuti pole, siis pole sellest teadmisest väga kasu.. :/ Ja üks on neist julgem ka, selle arvame olevat Black, kuid kunagi ei saa kindel olla, kumb on kumb. :D
Kohukesega on kahjuks natukene kehva lugu. Ta on muidu megasõbralik nagu oli Karamell-talle meeldib meie külje alla pugeda (eriti sülle) ja vahest arvab vajalikuks oleva ka sulle väike musi teha. Ja ta teeb vahest täpselt samasugust häält nagu Karamell tegi. :D Lisaks ta sõtkub koguaeg kui ta mõne pehme teki või salli peal juhtub olema.(meil oli suvel hoiukodus üks kiisu, kes tegi täpselt sama moodi) Ja tal on ka Tupsuga sarnasusi. Ühesõnaga-ideaalne kiisu! Kahjuks avastasime eile õhtul, et ta kõhul all olev steriliseerimisest järgi jäänud õmblus on lahtine ning mädaneb. Täna näitasime seda loomaarstile ja kiisuke peab nädal aega antibiootikume sööma ning siis vaadatakse, kas tuleb uuesti see kinni õmmelda, või paraneb see ise ära. Enne mäda kadumist nad ei saa aga midagi teha. Lisaks öeldi meile, et peame talle mingi särgi moodi asja selga panema, et ta ei saaks haava lakkuda ega kraapida. Esimese hooga ei tundunud see üldse suure väljakutsena ning koju tulles hakkasingi talle vanadest sukkpükstest pluusi meisterdama. Nüüd oleme talle saanud korraliku särgi selga, aga selleks kulus 3 erinevat varianti(esimesed kaks ei seisnud tal seljas) ning meeletu hulk katseid talle see üldse selga saada(sellel ninnu nännu kiisul on ka metsikum pool). Ja nüüd oleme ise järel katkiste kätega ning kiisu tuigerdab mööda tuba ringi. Tal läheb tükk aega, enne kui ta selle asja sees kõndimisega ära harjub. Praegu liigub ta ringi nagu joodik: kord ühele poole kaldu, kord teisele, vahest käib üldse tagurpidi ning lõpuks kukub ikka külili maha. :D

Kui ka teistest kassidest natuke juttu teha, siis Villu on muutunud nüüd veelgi julgemaks! Aina rohkem lubab ta ennast paitada ja ning mänguisu läheb ka aina suuremaks! :)
Jussuga on sama lugu - ka tema on muutunud aktiivsemaks ja jookseb ning hüppab mööda tuba ringi! :) Kiisud on muutunud julgemaks tänu sellele, et oleme nendega rohkem mängima hakanud. Õhtul enne magama minekut toimub mängutiir - tuleb parem uni nii neile kui ka meil!
Lisaks oleme märganud, et Villu on väga soojalembene. Kui pliidi all on tuli, siis istub ta alati seal ees ning eile avastas ta, et ronimispuu pealt saab ka ahju peale hüpata. (ärge muretsege)
Ja nüüd "väike" pildiseeria!!!
 Vennad koos.

 Villu

 Juss

 Mõista, mõista mis/kes see on???

 Üks uustulnukatest juba ronimismaid nautimas. :)

 Ja nii see vaip omaks võeti. :)

 Kohe näha, et õige kass-hiir oli kohe hambus.

 Kahjuks pole mul õrna aimugi millisel pildil on Black ja millisel on Jack. Võib-olla on pildid kõik ainult ühest neid. Kes teab. :D

 Lihtsalt vaadake seda kõhu alust!!!

 Ja neid ümmargusi silmi!!

 Kõik, mis on pehme, meeldib talle.


 Kas leiate kiisu??



 Kohukese esimene pluus, mille ta kohe pärast pildistamist suutis seljast ära saada.

 Kalli-ralli!!





Comments