Nädala kokkuvõte!! + tulevased postitused!

Selle nädala kõrghetk oli kindlasti kolme uue sõbra tulek. Mustad vennad ei ole tegelikult nii arad, kui näiteks Villu ja Sillu alguses olid. Nad küll jooksevad eest ära, kui sa proovid neile läheneda, kuid nad pole ainult diivani all peidus. Natuke aega tagasi olid nende päralt lausa mõlemad ronimispuud-kummagi tipus uhke pikakarvaline kuningas. :) Ja praegu, kui mina seda postitust kirjutan, jookseb üks mustadest ringiratast ja ajab mänguhiirt taga. Vot sellised vahvad kiisud on nemad! :)
Kohuke on meil nagu väike beebi siin. Enamus ajast ta magab ja teeb nunnut njäud, kui talle pai teeme. Avastasime ka, et talle meeldib lausa teki all magada :) Natuke jama on aga see, et ta ei saa ennast ise pesta praegu. Esiteks selle pärast, et tal on ennast painutades kindlasti valus (kui minul kõhualt niimoodi katki oleks, siis ma ei tea, mis teeksin) ja teiseks on tal ju see särgikene seljas. Samas on ta söömise ajal nagu väike notsu-pärast on terve ninaalune kuni kurgu alla välja konserviga koos. Ja konserviga just sellepärast, et krõbinate vastu ta väga huvi ei tunne ja kuna hetkel on väga tähtis, et ta sööks, siis ei hakka ise ka väga vastu ajama ning anname talle parem konservi siis. Kuigi tegelikult oma nägu ta võiks ju käpaga ikka puhtaks pesta, aga mis teha. Ma ei tea, kas ta lihtsalt ei saa seda teha või äkki ta ei oska??? Igatahes olen ise tema suud märja rätikuga juba mitu mitu korda pesnud, sest muidu käib ta ringi nagu oleks nägupidi porilompi kukkunud. :D Loodame, et kui ta terveks saab, siis tuleb tal ka pesemis isu tagasi ja saab endaga ikka ise hakkama, muidu asi päris jama... Veel meeldivad Kohukesele kõik pehmed asjad. Käisime nädalavahetusel maal ja võtsime ta sinna kaasa. Seal on mul aga lambanahast vaip ning enamus ajast võis teda sealt leida. Kas magamas, lihtsalt passimas või kui tal eriti hea tuju oli, siis lausa seda sõtkumast. Ta sõtkub üldse kõike, mis vähegi pehme. Kasvõi sinu kõhu peale tulles, su kampsunit. Peaasi, et see pehme on. :D Ja üleüldse talle meeldib Aimari süles rohkem olla kui minu. Poeb talle koguaeg külje alla ja kui hommikul ta tuppa tuua, siis ronib ta esimesena Aimarile musi tegema. Eks ta üks õige tüdruk ole! ;)
Jussi ja Villut ootab kolmapäeval ees vaktsineerimine ning pärast seda hakkame arvatavasti Jussile transporti tema uude koju otsima. See saab asuma Pärnust natuke kaugemal, kuid küll me ta kuidagi sinna saame!

Kui selle blogi tulevastest postitustest rääkida, siis on mul plaanis teha väike testimine. Nimelt korjan vaikselt kokku Eestis toidupoodides müügil olevaid kassikonserve ning kavatsen välja selgitada kõige paremad ja mitte kõige paremad. Kindlasti läheb sellega natuke rohkem aega, aga ma arvan, et hiljemalt Veebruari lõpul võite te selle siit leida! Samuti on meil telefonis mitu mitu videot, mis tuleb ka siia teile vaatamiseks üles panna(üks neist on isegi vist Karamellist). Nii et mingi aeg leiab ka need siit blogist! Veel oleme mõelnud minna mõni nädalavahetus Pärnu Varjupaika ning veeta seal natuke aega kiisudega, kes meile koju enam ei mahu(kuna meil on hetkel juba 6 KASSI!!!), kuid tahaksid kindlasti mängida ja natuke rohkem inimese tähelepanu saada. Siis teen ka kindlasti siia ülevaate parasjagu seal olevatest kiisudest. Võib-olla tekib kellelgi huvi ning ehk suudame veel mõne kiisu unistuse täita!

Comments