Jackson Galaxy

Täna tahaksin rääkida ühest väga huvitavast mehest, kelleks on Jackson Galaxy. Tegemist on "kassidelausujaga", keda võite näha sarjas My Cat From Hell. Sari jookseb hetkel Animal Planet kanalil: tööpäevadel 15:30, nädalavahetustel 7:25.
Seriaalis aitab Jackson lahendada mitmete perede muresid seoses nende kassidega. Tavaliselt on kassid, kas agressiivsed või lihtsalt väga häiriva käitumisega.  Iga kord annab ta perele nõu, mida rakendades saavad kassidest unistuste kiisud. 
Kui vaadata sarja pikemalt, siis mõistad, et tegelikult ei ole kassi käitumises süüdi mitte tema ise, vaid tema peremees. Kasside käitumine peegeldub nende ümber toimuvast. Näiteks sageli, kui kass on agressiivne, siis ta tegelikult tunneb ennast ohustatuna. Samuti tunnetavad kassid, kui nad kellelegi ei meeldi. Lisaks ei saa astuda kassile loomulikule käitumisele-enamus kasse armastavad ronida, jahtida. Ronida just kõrgemale, et neil oleks kõigest toimuvast võimalikult hea ülevaade. Loomulikult on olemas ka diivanikiisusid, kes tõesti ei armasta ronida ning veedavad enamus ajast magades, kuid mitte kõik. 
Mina soovitaksin seda sarja vaadata kõigil kassiomanikel, kuna seal seletatakse väga hästi miks kassid teatud situatsioonides just nii käituvad. Tänu sellele suudan ka ise kasside käitumist paremini mõista. :)
Jacksonil on olemas ka kodulehekülg, kus on olemas ka mitmeid nippe kasside alal. Kahjuks on lehekülg ainult inglise keeles, kuid loodan, et enamustele pole see takistuseks. 
Ilusat nädalavahetust!!

Comments