Kasside Turvakodu

Neljapäeval külastasime Tallinnas kasside turvakodu. Tõime sealt Mõmmile ja Karamellile kraami ning vaatasime natuke ka sealseid kiisusid. Elamine on nendel neljajalgsetel seal ikka päris uhke-palju ronimis/kraapimispuid, pehmeid pesasid ja isegi mõnus suur kamin. Kokku pidavat seal praegu elama umbes 40 kassi, kellega tegelevad mitmed vabatahtlikud. Enamus kasse jooksevad seal vabalt ringi, mis siis, et mõned neist omavahel just väga hästi läbi ei saa. Mõned, kellel tervis kehva peavad aega puuris veetma, kuniks terveks saavad. Vabatahtlikud, kes sellel ajal kohal olid, olid meeletult toredad ning loomulikult ka väga tublid.
Tegin ka mõned pildid, et teile natuke sealset olemist näidata. Mõne kiisu leidsin ka kasside turvakodu kodulehelt üles.





Paar pildile jäänud kassi on broneeritud ning nendele ma linke lisama ei hakanud. Kui aga kellelgi tekib huvi ka omale kasside turvakodust mõni imearmas seltsiline võtta, siis kõiki sealseid kiisusi(kellest suurem osa on hoiukodudes) saate vaadata nende kodulehelt: http://kassideturvakodu.ee/



Comments