Kord majja!

Eile otsustasime, et kiisudel on uue kohaga harjumiseks juba küllalt aega olnud ning nüüd tuleks hakata neile ka kombeid õpetama. Niisiis tegingi köögiriiulid pooltühjaks nagu nad varem olid ning panin asjad õigetele kohtadele tagasi. See tähendab aga seda, et mitte ühelegi kiisule ei ole kapi peale ronimine enam lubatud-isegi mitte aknast välja vaatamiseks. 
Samuti lasime ka Karamelli esimest korda tuppa teiste juurde. Väiksematega saab ta enam vähem normaalselt läbi, aga Tupsule ta miskipärast ei meeldi. Viimane kahiseb ja uriseb ta peale ning on lausa näljastreiki meil alustanud. Eile hommikust saadik pole Tupsu mitte ühtegi ampsu oma toidust võtnud. Isegi konserv ei meelitanud teda sööma... Loodame, et ta lõpuks ikka sööma hakkab ja ka Karamelliga ära harjub. 
Ööseks panime kõik kassid suurde koridori, kus neil on ruumi joosta ja mürada väga palju. Meie magamistoani mingit kisa öö jooksul küll ei kostunud, kuid Karamell on kellegagi natuke madistanud, nii et nina peal paar täppi. Aga pole hullu, küll ära paraneb :) 
Eile õhtul kiisudele süüa andes panime tähele, et kui mõni teine Jussi kausi juurest ära ajab, siis ta enam sööma ei julge minna. Täna hommikul siis proovisimegi nii, et tõime Jussi üksinda teiste kasside juurest ära ja andsime talle eraldi süüa. Ta nii kõhnake ka, et peaks kohe rohkem sööma. Jussil oli selle üle kohe nii hea meel, et pärast sülle võttes ei tahtnudki ära joosta, vaid hakkas hoopis valjult nurruma. Muideks me polnud teda juba tükk aega nurrumas kuulnud. Hiljem lasime ka Tupsu tema juurde tuppa ning siis käisid parimad semud külg külje kõrval mööda tube ringi ning väike nurrus nii, et terve tuba kajas. :) Peame vist hakkama tihedamini Jussiga üksi tegelema, sest teistega koos on ta väga arg ja kurb.
Karamell on jällegi nii tore kiisu, et kohe kui ta enda juurde diivani peale võtad kerib ennast sinu sülle magama. Ja ta magab seal nii armsasti, et ei tahagi kohe ennast liigutada, mis siis et jalad juba surnud. :D
Ja nüüd mitte nii väikene fotoseeria teile nendest vahvatest kiisudest: 



























Comments