Esmaspäeval(16.detsembril) võtsime oma hoole alla 3 vahvat kiisupossi, kes on pärit Pärnu varjupaigast. Selles väikeses puuris kössitasid nad kõik üksteise otsas ja vaatasid hirmunult ringi. Kuid nüüd, juba 4 päeva hiljem, on kahest kahisevast ja urisevast kiisust ning ühest ainult õrnalt paitada lubavast saanud 3 mölluvenda, kes jooksevad mööda maja ringi ning üritavad ronida nii kõrgele kui võimalik. Kahjuks nad ennast sülle veel võtta ei luba ning vahel jooksevad ka pai eest ära, kuid tunnevad juba ise inimeste vastu huvi ning väga maiad on nad ka. ;)
Kiisud on meie juures hoiukodus ning kui nad on julgemaks muutunud, hakkame neile uusi kodusid otsima. Kõik kellel on huvi võivad julgelt ühendust võtta ja muidugi ka kõigile sõpradele/tuttavale meie blogi linki jagada. Proovime hakata siia igapäevaselt kiisude tegemistest ja arenemisest kirja panema, et ehk kellelgi tekib huvi. :)
Samuti võite ka ise mõelda hoiukodu pakkumise peale. Praegustel aegadel on varjupaikades väga palju loomi ja üsna palju on neid ka veel õues külma käes. Juhul kui päris kodu ei ole võimalik pakkuda, siis on hoiukodu väga hea variant. Vajaduse korral saab ka varjupaik teid toidu ja muu vajalikuga varustada. Enda poolt saate pakkuda aga hellust ja hoolt loomadele, kellele seda varem väga pakutud pole ning aidata leida neile parimad kodud, millest nad kõik kindlasti unistavad. Samuti saate aidata veidi pelglikematel loomadel õppida inimest usaldama nagu meie oma kolme sõbraga praegu. :)

Comments