Sõõrik otsib omale päris kodu!!!

Meie Sõõrik on praegu 2 kuud ja 1 nädal vana ning täiesti valmis seadma sammud oma uude kodusse. Kahjuks ei ole me talle seda veel leidnud, nii et kõik kuulutuse levitamised on vägagi teretulnud. 

Sõõrik on emane kassipoeg, kes käitub nagu üks tavaline kassipoeg ikka. Ta armastab ringi joosta ja mängida. Eriti meeldivad talle sulgedega ja erinevat moodi kolisevad mänguasjad. Nagu lastele ikka, meeldib talle ka vahel pahandust teha - ronida mõnda riiulisse või närida mõnda riideeset, mis kuskile vedelema on jäänud. Selle viimase kohta üritame talle praegu õpetada, et seda ei tohi. Samas oskab ta väga ilusti kraapimispuud kasutada ning diivani ega tapeedi kraapimise vastu ta huvi ei tunne. 
Ka liivakastis käib ta korralikult - seda õpetas talle kassiemme, kohe kui Sõõrik pesast kaugemale oskas minna ning üle kuu aja praktikat on temas korralikud kombed sisse harjutanud. Ka toiduga preili ei pirtsuta - sööb isuga nii krõbinaid kui konservi. Üleüldse tuleb ta igasuguse toidu lõhna peale alati kohale ning sööks vist hea meelega isegi inimese suust, kui seda talle vaid lubataks.. 
Uute kassidega kokku puutudes ta esialgu kahiseb ja susiseb nende peale, kuid teisel või kolmandal päeval on juba suur sõber. Süles olemise ja kaisutamise koha pealt on ta natuke valiv. Kui ta lihtsalt järsku sülle võtta hakkab ta rabelema ning jookseb esimesel võimalusel minema. Talle meeldib ise inimese juurde pugema tulla ning siis oskab ta kõige nunnum kassipoeg olla. Ta tahab lihtsalt ise otsustada, millal on nunnutamise aeg. Kui see käes on ronib ta kõhu peale, õla peale, kaela peale või kuhu iganes ning nurrub väga valjult. Juhul kui ta inimese juurde niimoodi pugeda ei saa hakkab ta viimasele järele jooksma ja ei jäta enne, kui ta sülle võetakse. :)
Sõõrik on küll varjupaigas arvel(uue omanikuga tehakse loovutusleping, mille tasuks on 20 eurot), kuid tema õnneks on ta sündinud ja kasvanud kodustes tingimustes ning varjupaigas oli ta ainult emme kõhus olles. Talle on juba teostatud esimene vaktsiin ning parasiiditõrje. 
Enne uude kodusse minemist saab Sõõrik ka oma kiibi ning natuke suuremaks kasvades ootab teda ees ka sterilisatsioon. 

Kõigil, kes oleks Sõõrikule kodu pakkumisest huvitatud palun võtta ühendust meie hoiukoduga facebooki teel või kirjutades meile kiisupoisid@gmail.com

Sõõrik paremal


Sõõrik paremal

Sõõrik üleval

Talle meeldib just sellistes veidrates kohtades magada.


Sõõrik üleval


Comments