Hiiglasuur pildigalerii 18.07 Pärnu varjupaigas

Kuna minul oli täna vaba päev ning kuulsime facebookist, et varjupaigas oleks vaja uutest asukatest mõned klõpsud teha, saigi tänasest päevast üks suur fotosessioon. Pilte on kokku väga palju nii et hakkangi vist lihtsalt otsast peale neid teile näitama. 

Need kes facebookis Pärnu varjupaiga lehte jälgivad, kindlasti juba teavad, et mõni päev tagasi jäeti varjupaiga värava taha kutsikad. Täna nägime ka ise neid väikeseid tegelasi ja nad on miljon korda armsamad, kui ma ette kujutasin. 
3 neist on tüdrukud ja üks on poiss. Nimed mul kahjuks meelde ei jäänud, aga küll neid varsti varjupaiga lehelt leiab. 



Poisipõnn

Kuna varjupaigas on praegu jällegi kõik ruumid loomi täis, on kontori tagumisest toast saanud üks tõeline lasteaiasõim. 

Plika nr 1

Plika nr 2, kes on teistest ikka tükk maad suurem.

Ja plika nr 3

Plika nr 2 lähivaates

Poisipõnn lähivaates

Plika nr 3 lähivaates

Ja plika nr 1 lähivaates

Päeva lõpuks olid põnnid nii väsinud, et ei teinud meist väga enam väljagi. 


Põnnid said kõik eile vaktsineeritud, kiibitud ning kõik parasiidid said ka neilt tõrjutud. Nüüd on vaja veel ainult mõnusaid kodusid! 



Mina tahaks küll nüüd endale kutsikat... 

Aga ega need pole varjupaigas ainukesed kutsikad. Ühel pisikesel, kuid üsna suure häälega kutsal on alles väga pisid pojad, keda me teile veel ei näita, sest nad on alles liiga pisikesed. 
Ühel teisel koeraemmel on aga juba veidi suuremad lapsed, kes kohe praegu veel uut kodu ei otsi, sest tahavad veel paar nädalat kasvada, et neile saaks esimese vaktsiini teostada. Nii kaua külastajaid nende juurde ei lasta, et vältida kutsikate haigestumist. Meil aga õnnestus täna kiiresti neid korra piiluda ja nad piltide peale saada. Kahjuks ma ei mäleta, kas nad on poisid või tüdrukud. Armsad on nad küll!

Pisi nr 1

Pisi nr 2

Ja pisi nr 3

Kuna oleme juba täielikult koerateemasse läinud, siis näitan teile ka natuke suuremaid koeri, kes praegu varjupaigas omale uusi kodusid ootavad. Tavaliselt pole me väga koertega seal tegelenud, kuid pildistamise ajaks otsustasime proovida.
Hugo on keskealine härra, kes aedikus võib tunduda vahel päris hirmuäratavana, kuid tegelikult on ta väga sõbralik ja vahva sell. Hugo kohta leiab rohkem infot ka vabatahtlike Hetty ja Hanna blogist


Saldejums on alles nooruke preili, kes on väga sõbralik ning energiline. 


Ott on samuti juba keskealine härra, kuid energiat ja lõbusust jätkub tal küllaga. Ka Oti kohta leiab infot Hetty ja Hanna blogist.

Hendelin on alles väga nooruke koerapreili, kes tegelikult juba sai omale uue kodu, kuid kahjuks ei läinud kõik plaani päraselt ning ta pidi varjupaika tagasi tulema. 


Minu arvates on ta üks väga vahva koer!


Arabella on varjupaigas elav printsess, kes esmapilgul tundub ehk veidi tagasihoidlik, kuid on tegelikult väga tore koer. Arabella kohta leiab rohkem infot ka Hetty ja Hanna blogist.

Veel otsib varjupaigas kodu Bella, kes on samuti imearmas ja sõbralik koerake. Ka tema kohta leiab rohkem infot Hetty ja Hanna blogist.

Bella armastab sügamist ja paisid!

Palun veel üks pai..


Rebella on küll sõbralik koer, kuid esmapilgul võõraid pelgab ning ise ta neile ei lähene. Inimesega harjudes on ta kindlasti julgem.

Beton on hästi vahva noor koer, kes kevadel varjupaika saabudes ei soovinud mitte ühegi inimese lähedust, kuid tänaseks on temast saanud sõbralik koer, kellele meeldib inimese seltskond. Betoni loo kohta saate rohkem lugeda Hetty ja Hanna blogist.







Nüüd on aeg kasside jaoks. Kuna juba praegu on postitus üsna pikk, teen kiisud seekord lühidalt. Kui kellelgi tekib mõne kassi kohta küsimusi või lausa huvi, siis palun jätke kommentaar ning vastan kindlasti! :)

Titabeebidega kiisuemme

Ilma emmeta veidi suuremad tited.





Proua Siise

Oma kassitoa kuninganna

Kreelia - pole veel paide järele maias

Jenna - Keegi tuli?!

Pole vist väga mõtet ennast liigutada..

Ka Madis ei taha veel paid..

Meie Tinky ka seal lösutamas

Nunnukas Sesily

Järgmisena näitan teile pilte vist kuuest triibikust, kes minu arvates näevad kõik ühesugused välja..


kõik karvikud reas





ega nad kõik selle pildistamise üle rõõmsad polnud







Kas ta läks oma kaameraga juba ära?



Palun ära tule mind katsuma..

Aa, tere!

Laske mind väljaaaaa!

Tegelikult on see ronimine üks väga väsitav töö...



Mitši

Kiusupunn William

Mitši

Jenna mänguhoos






Selle toa uus asukas ja veel vist nimeta ka 

Nalle. Eile nägime telekast mingit saadet Aafrikas elavate kohta, kus üks naine rääkis, et õigel mehel on ikka arme ka.. Ei tea, kas see naiste kohta ka käib?? 

Veel õigest soost suur kisakõri

Meie Daam oma roosa kaelarihmaga. Talle oli muideks puuri põhja pandud roosa playboy jänkudega riie. Ta ikka tõeline tšikk seal ;)

Alles täna toodud väänikud



Talle see pildistamine väga ei meeldinud...

Sööks su ära kui saaks!!




Aimari lemmik nurrumootor, kellel on niii ümmargused silmad. Aga ta muidugi polnud nõus neid pildil väga demonstreerima.

Veel mõned kiisupojad..



Winka


Thämmy on nüüd nii vägev vend, et kassidega saab enam vähem läbi aga minu peale urises terve sellle aja, kui ma temast pilti tegin..


Desily

Liisbeth


Kirra


Ja veel üks pilt Winkast

Comments