Mihkli laat

19. juulil toimus Pärnumaal Mihkli külas selline vahva üritus nagu Mihkli laat. Kuna tegemist on minu kodukandiga, siis olen juba väiksest peale igal suvel sellel laadal käinud ning igal korral on seal ka mingil määral loomi olnud. Pärnu varjupaik kogub just praegu raha, et ehitada uut koertemaja ning käivad selle jaoks erinevatel üritustel, sest ega ju annetused taevast kuku. Sellel suvel on nad juba käinud näiteks Pärnus Grillfestil ja ka Hansapäevadel ning loomulikult olid nad nõus minu ideega, et võiks ka Mihkli laadal esindatud olla. 
Tänu toredatele korraldajatele saime oma telgile sinna tasuta koha ning olimegi laupäeva hommikul oma kraamiga platsis - õnneloos, varjupaiga nänn, arbuus maiasmokkadele, näomaalingud lastele ning muidugi ka kassid. Esialgu meie kiisudele seal puurides väga olla ei meeldinud, kuid pärast mõnda tundi nende pidevat välja võtmist ning erinevatele lastele väntsutada andmist olid nad kõik nii väsinud, et ei tõstnud peadki kui mõni neid sõrmega läbi puuri togida üritas. Kaasas oli meil kokku 7 kassipoega ja 2 täiskasvanud kassi, kellest läks päeva lõpuks uude kodusse lausa 4 kassipoega!!! Nende hulgas oli ka meie juures hoiukodus elav Männi. Samuti broneeriti meie imearmas Virsik, kes läheb oma uue pere juurde elama homme. Täiskasvanud kasse koha pealt keegi endale ei võtnud, kuid täna sai neist siiski üks omale uue kodu - imeilus hall triibik Sierra. Nalle on endiselt kodu otsingutel. Ma väga loodan, et varsti tuleb kuskilt ka see õige inimene, kellele ta südamesse poeb, kuna ta on tõesti üks meeletult vahva kass. Kergelt isegi koer, sest talle meeldib rihma otsas jalutada, maas püherdada ning ta jookseb asjadele järgi kui neid kuskile visata. Kas ei tundu mitte lahe? 
Mihkli laadal müüsime õnneloosi, milles iga loos võitis. Seda saime teha ainult tänu imelistele sponsoritele, kes olid lahkelt nõus meile oma tooteid auhindadeks andma. 
Suured suured tänud Sepa mahetalule, kelle maitsvaid jäätiseid said meie loosivõtjad proovida, Rannarootsile, kelle vorstidega me oma annetajaid kostitasime ning ka Signe seebile, kelle mõnusalt lõhnavad kehakoorijad olid meie loosiauhindade hulgas.
Kokkuvõttes oli üks väga vahva päev väga toredate inimestega ning kindlasti ei jää see viimaseks korraks!

Ja nüüd ka väike pildigalerii!
Esimesed 2 pilti on võetud Mihkli laada facebooki leheküljelt, mida saate ka ise külastada SIIT, järgmised 2 on pärit Pärnu varjupaiga facebooki leheküljelt, mida saate külastada SIIT. Ülejäänud pildid on meie enda tehtud. 

vasakul Nalle ja paremal Sierra - mõlemad laadamelust mitte just väga vaimustuses

varjupaiga staarmeikar Karin tööhoos



siis kui kassipojad veel väsinud polnud


lastel oli just eriti põnev meie telgi juures olla

Männi koos ühe pisikese preiliga varjupaigast mõnulemas

Sierra ja Nalle pidid puuri jagama

tundub, et neil polnud selle vastu väga midagi

pisike nägi esimest korda koera - nunnust kiisust sai küürus ja susisev karvapall, kes koera täitsa ära ehmatas



meie Virsik on magamisasendite meister

Kes tunneb natuke rohkem huvi meie toetajate kohta, siis Signe seepide kohta leiate põnevat nende koduleheküljelt
Samuti soovitan teil piiluda Rannarootsi facebooki lehele, kus käib veel selle kuu lõpuni üks põnev auhinnamäng. 

Ilusat alanud nädalat!

Comments