Juba 1 kuu vanused!

Täna on meie kiisudel juba suurem sünnipäeva number - täna kuu aega tagasi nägid nad esimest korda ilmavalgust.
Kiisud on küll endiselt palju pisemad kui tavaliselt kuu vanused on, aga nad on väga tragid. Meid - inimesi - armastavad nad lausa nii väga, et meid nähes jooksevad nad kõik kambakesi puuri ukse juurde ja hakkavad njäuguma. Eks ikka selleks, et me ukse lahti teeks ja nad sülle võtaks. Samuti näeb mõni neist nüüd juba täitsa kassi moodi välja. Samas mõnel on sinna maani veel natuke aega..
Viimastel päevadel oleme märganud, et kassipojad juba õpivad ennast pesema ning eile õhtul istus Kirsike emme toidukausis ja limpsis krõbinaid. Samuti käisid nad kõik ka konservitaldrikust läbi. Nii ninapidi kui jalgupidi.
Nii lahe on vaadata, kuidas nad hakkavad järjest rohkem kassi moodi käituma ning pole lihtsalt enam ühed piiksuvad elukad, mis vaevu mööda maad edasi roomavad, endale tundmatus suunas. Nad vaatavad vahel nii targa näoga sulle otsa, et ei oskagi arvata, mis kavalad plaanid neil peas ringlevad. Kahjuks on nad jõudnud ka sinna maani, kus pissivad sinna kuhu juhtub ja siis kui juhtub. Mis tähendab seda, et kui me nad omale voodi peale toome ei saa me enam kindlad olla, et see ka pärast kuiv on. Sest ühe korra juba nii juhtus..
Järgmise nädala jooksul proovime anda neile konservi ning eks pärast sööki proovime neid ka liivakasti panna. Ehk saab mõni neist kiiremini asjale pihta ning hakkab vaikselt puhtust pidama. Vastasel juhul peame kas vähemalt korra päevas nende pesa põhjas olevat tekki vahetama või siis lihtsalt hirmsas pissihaisus elama. Valik on meie..
Pilte meil seekord teile väga palju näidata pole, kuid panin kokku ühe vahva video. Täiesti kogemata tuli see lausa KÜMME minutit pikk, kuid kinnitan, et see on vaatamist väärt, sest lõpus on väike üllatus. Või vähemalt filmimise ajal oli see minu jaoks üks suur üllatus.. Toredat vaatamist! ;)

Meie uus vapper kiisuemme Preili, kes vaatamata kehvale tervisele ning teda tüütavatele inimestele(loe meile) on siiski kiisupoegadele heaks emmeks. (Jah, ta silmad on sellised, kuna ta tervis on kehv)

Esiplaanil Tiku(broneeritud), tagaplaanil ta mõnusalt muhe ja pontsakas vend Taku, keda näete täpsemalt videost. 

Pisid kõik koos!

Õed Kirsike ja Virsik. Tagant paistab Täpi (broneeritud).

Täpi (broneeritud)

Virsik - silmad natuke haiged, kuid praeguseks juba veidi paremad.

Kirsike




Comments