Pärnu varjupaiga kiisud vol 2

Täna näitan teile kasse, keda me eelmine kord varjupaigas käies ei näinud.  Ka seekord on veel mõned kiisud piltidelt puudu, aga pole hullu!

Ühe kassitoa nurgast riiuli pealt leidsime Atheena, kes esialgu jäi meil üldse märkamata. Atheena on üsna arg veel ning lasi küll ennast paitada, kuid ei teinud selle peale üldse mitte rõõmust nägu. Minule meenutab ta nägu miskipärast nagu mõnda multifilmist pärit kassi nägu. Ei teagi miks. :D Vaatamata ta tagasihoidlikkusele on ta imeilusat värvi karvaga ning kui ta veidi julgemaks saab, saab temast kindlasti suur sõber.



Axel on üks sõbralikumaid kasse varjupaigas üldse. Hetkel on ta juba ka broneeritud, kuid tahtsin temast siiski ka pilte siia lisada, sest ta näeb välja nagu Garfield. :)


Ja Axel ei öelnud ära ka mängimisest, mis siis, et ta väga palju ennast selle jaoks liigutada ei viitsinud. Pea asi, et esikäpad liiguvad. :)



Lisaks Atheenale on varjupaigas veel üks imeilusa välimusega kassiproua Holly, kes sind endale väga ligidale lasta ei tahaks. (Nagu õigele daamile kohane :) ). Samas ei ole ta kuri, vaid lihtsalt pelglik ja tagasihoidlik. Tema välimus teeb aga kõik tasa! 


Kuigi Holly meil ennast hellitada ei lasknud, oli tal selleks keegi teine. ;)
Minu arvates oli see nii armas, kui Axel järsku Holly juurde riiuli peale hüppas ning teda siis hoolega lakkuma hakkas. Kes teab, äkki tegime Holly mustaks ;)



Axel oli kindlasti enda üle uhke ka, et ta nii hästi teise eest hoolitseda oskab. :)

Sulg eemale mu naisest! 

Musikiisud! :)

Benjamin on üks väga ilusate ja suurte silmadega kiisu, kes tahtis meeletult kohe ukse vahelt välja pugeda. Õige ka, kellele siis meeldiks seal varjupaigas olla.. :(  Samuti meeldib Benjaminile süles olla. Lausa nii väga, et tema sealt ära saamiseks tuleb ta lihtsalt mujale tõsta. 




Benjaminil läks küll natuke aega, enne kui ta selle sule mõttest aru sai ning sellega mängima julges hakata, kuid pärast meeldis talle see küll. :) 



Ja kui jutt juba sülekiisude juurde läks, siis Buddha't küll mainimata ei saa jätta. Buddha oli üks esimestest, kes minu juurde pai nuruma tuli ning talle ei saanud paidest küllalt niipeagi. 

Buddhal on meeletult pehme karv, mis teeb tema paitamise kohe mitu korda mõnusamaks. 





Üleüldse on Buddha üks minu suuremaid sõpru seal! :)


Feekolm on üks väga huvitava välimusega kiisu. Esiteks on ta juba kasvult üsna suur. Teiseks on tal väga huvitava kujuga nägu. Selline piklik, nagu keegi oleks ta põsed välja venitanud. :) Oma kelmikale välimusele vaatamata on Feekolm tagasihoidlik kass. Eelistab jääda kuskile omaette. Saime temast küll algul pilti teha, kuid siis järsku ta ehmus ning jooksis ära.

Suurest hirmust ei leidnud ta kohe omale sobilikku peidukohta ning lihtsalt surus ennast ühte kassipesasse, mis, nagu näha, ei olnud tema suurusele või vähemalt asendile päris sobiv. 

 Ja kui ma teda siis natukene paitasin oli ta näost juba näha, kui hirmul ta tegelikult oli. Samas ei olnud see selline hirm nagu teistel kassidel, kes on tänaval elanud ning kardavad, kuna pole varem inimesega kokkupuutunud. Feekolmil oli rohkem selline nägu, nagu ta kardaks, et me teeme talle haiget vms.. Täitsa kahju hakkas temast. :(

Üks väga fotogeeniline kiisu varjupaikas on Isadora. Uhke pika karvaga proua, kes pidas huvitavaks lausa selga ronimise.. :D

Samuti ei öelnud ta ka ära süles olemisest. :)

Isadora on üks tõeliselt mõnus kaisukiisu, kes tahab meeletult tähelepanu. 


Selle "meeletu tähelepanu" all viitan ma sellele, et kui me peale tema ka kedagi teist paitasime tegi Isadora lamba määgimise-kitse mökitamise-koera urisemise segust koosnevat häält, sest ta oli lihtsalt niivõrd kade teiste peale. Tean täpselt, et ta ei urisenud meie peale, sest kui talle pai samal ajal tegin, ei olnud ta mu peale üldse kuri. Nii et üks väga palju hellust nõudev kiisu. Samas on tal ka kindlasti väga palju selle eest vastu anda. :)


Ja Isadorat huvitas isegi mänguasi! :)





Kassitoas oli ka üks süsimust kiisu, kes esimese hooga kohe minu najale ennast püsti ajas(ja ei mõelnud selle peale, et ta küüned tulevad mu pükstest läbi :D) ning pärast ka sülle ronis. Nimeks on tal Panter, mis on arvatavasti inspiratsiooni saanud ta välimusest. 

Samas ei olnud Panter selline väga peale tükkiv. Pärast seda kui ma ta sülest ära tõstsin hoidis ta rohkem omaette. Muidugi hakkas ta rõõmust nurruma, kui ma teda jälle uuesti paitama hakkasin, aga teiste peale ta kade küll polnud nagu Isadora. 

Panter on selline rahulikum kass, kes tahaks lihtsalt inimese seltsis aega veeta. Ma arvan, et diivani peal meeldiks talle väga olla. :)
Muidugi ülekõige armastab ta ikkagi süles olemist!


Aga varjupaigas on veel üks süsimust kiisu, kelle nimeks on Yoshi. Ta on arvatavasti alles noor kass, sest pole veel väga suurt kasvu. Esimest korda sinna tuppa, kus teda hoiti, sisenedes ei olnud Yoshit üldse nähagi. Ainus mis me nägime oli üks suur padi toa nurgas, mis liikus-järelikult pidi selle all keegi peidus olema. Kuna kass oli peidus, eeldasime, et ta kardab inimesi ning tõstsime ettevaatlikult padja üles. Siis jooksis Yoshi ruttu pesasse peitu. Kui ma aga oma käe tema juurde panin ei tõmbunud ta eemale ning avastasin, et esmamulje oli meil ikka väga vale. Yoshi armastab paisid! Ta nurrus päris valjusti kui ma teda paitasin. Ta küll pesast välja ei kippunud, aga oli näha, et ta nautis seda!



Yoshiga samas toas oli kiisu nimega Diiva, kes on üks suur pugeja. Samas ei saanud seda talle pahaks panna, sest nagu nimigi ütleb, on tegemist ühe tõelise diivaga. Ta on kirju kiisu, kuid pika karvaga. Ta meenutab välimuselt isegi natuke rebast, sest ta saba on hästi puhvis. 

Nagu ka pildilt näha, meeldib Diivale väga süles olla. Sellest kas sulle see sobib, ta nii väga ei hooli.. Aga ega me pahaks ei pannud. Ta oli ju nii armas!!!




Arvan, et temast saaks ideaalse kaisukiisu!

Ühest teisest toas leidsime mõnusa pehme ja sooja pesa, kus esialgu paistis olevat 2 nunnut kassipoega. 
On ju 2?! :D 
Kõigepealt hakkasime nuputama, kuidas neid sealt seest välja saada! Panin siis igaks juhuks kindad kätte ning üritasin neist ühte välja võtta. See lõppes aga suuure ehmatusega...
Kahest kiisust sai järsku kolm!!!! 
Ja see kolmas ilmus teiste alt välja nii järsku, et ta nägi lausa hirmutav välja. :D
Kuna mõistsime, et neid sealt sees väga välja tõsta ei saa, sest nad hoidsid üksteisest kinni ning tegid lausa natuke kurja häält otsustasime, et ainus võimalus on nad lihtsalt pesast välja valada. :D 
Kui kaks tükkid olid juba välja kukkunud ning minu arvates pidi pesas olema veel vaid see pruun kiisu, kostus pesast järsku selline hääl nagu keegi oleks mulle proovinud näkku sülitada. Ja pärast pesasse vaadates avastasin, et sead tegi hoopis üks teine kiisu, kes varem teiste alt üldse välja ei paistnud. :D Üllatus missugune. 
Saage tuttavaks nelja pesakiisuga. Mainin ka ära, et neil kiisudel on silmad natuke haiged ja ninad natuke nohused. Sellepärast nad niimoodi eraldi ongi ning nägid natuke nirud välja. 
Dexter oli neist kõige julgem. Ta jooksis esimesena pesast välja ning talle sai ka ilusti pai teha. Samas oli tal hästi kurb nägu..



Teisteks pesakiisuks oli Luna, kes ka küll natuke pelgas, kuid sain ta ilusti kinni võtta. Kuid vaadates ta nägu, ei olnud ta vist väga rõõmus selle üle.. 
Lunal on hästi mõnus muster-tema valge kurgualune läheb ka kõhu alt läbi ning tal on täpselt sama moodi nina valge nagu Kohukeselgi, kuid sellest oleks justkui pool ära lõigatud. :D


Kolmandaks pesakiisuks oli Jansen, keda näete ka ülemisel pildil. 
Jansen on hästi ilusat värvi karvaga. Ta muster meenutab isegi natuke nende bengaali kasside oma, kes on üsna haruldased. 


Kas pole mitte armas?! :)



Ja viimasest üllatuskiisuks on Tom! Tom tegi küll esialgu väga kurja häät, kuid sain ta lõpuks ikkagi ilusti kinni võtta. Kuigi ta hoidis täie jõuga oma padjast kinni... :)


Ja viimaseks on mul teile näidata üks pilt ühest kiisust, kes praeguseks on põhimõtteliselt kõigest ilma jäänud. Varjupaigas olles on ta niigi ilma koduta, seal eemaldati tal ka meheau ning kõige tipuks on ta ka oma kasukast ilma. Nüüd näeb vaene kiisu välja nagu pügatud lammas ning pole just kõige õnnelikum. Samas oli see tema enda huvides kuna tema karv oli täiesti viltinud ning see oleks tekitanud talle igasugu nahahaigusi. 
Selline nägi kiisuhärra välja veel enne kasuka kaotamist!

Comments