Jack & Black

Tere :)

Kirjutan teile meie kahest uuemast kiisust, Jackist ja Blackist. Nimelt on nad vennad ja umbes 7-8 kuused.
Välimuselt on nad väga sarnased, praktiliselt ei teegi neil üldse vahet, kui neil ei oleks lõua all valget laiku. Jackil on see laik väiksem ja Blackil on suurem, aga vahest on siiski raske neil vahet teha. Nad on kõige uhkema välimusega kiisud kes siiani meil olnud on! Pika, puhvis ja pehme karvaga kassipoisid. Nad on tõesti väga ilusad ja uhked diivanikiisud! :)


Kõige kõige raskem on neist saada pilti, eriti Jackist(alumisel pildil keelt näitamas), aga Blackist on natukene kergem saada. Nad kardavad kaamerat vist, niikui pilti tegema hakkad, siis panevad jooksu või poevad peitu. Teine põhjus on ka kindlasti nende värvus ja kaamera lihtsalt ei fokusseeri. Mängimise ajal ei tasugi pilti teha, nad lihtsalt ei seisa ühe koha peal ja liiguvad väga kiirelt ringi. Kui mängida nendega, siis nad on täiesti väsimatud ja neil piisab paarist minutist põrandal lamamisest ja hakkab otsast peale. Neid saab panna ringiratast jooksma :D Blacky on selles meister. Nad on väga osavad ronijad, igale poole kuhu võimalik, sinna nad ka ronivad, isegi kui selleks peab asju eest ära nügima või kraapima. Üldiselt on kombekad ja teavad kus mida teha võib.


Blacky:)

Kiisud oskavad  hästi süüa küsida ja seda päris häälekalt (Blacky teeb kõvasti ja pikalt näu siis kui teda sülle võtta). Käest saab neile anda maiuseid ja nad oskavad ka ilusti näppude vahelt ära võtta.
Kiisud vajavad veel inimesega harjumist, nad natuke pelgavad veel. Erinevalt teistest kiisudest on nemad  juba algusest peale sotsiaalsemad ja natuke julgemad. Nad tulid meile lähemale ja meid piiluma esimese korraga rohkem kui nt Villu tuli. Meil on õnnestunud isegi neid sülle võtta, aga Villut pole siiani saanud võtta. Jacki oleme saanud isegi nurruma kui ta magab pesas ja naudib kui teda kõrva tagant sügada. Talle meeldib see väga - keerab ennast igat pidi ja nügib oma pead vastu peopesa. Blacky kahjuks ei ole veel nii julge, aga ligi tuleb ta ikkagi ja pai saab ka vajadusel teha :)
Kogu see areng on olnud meil 2 nädalaga! Paari kuuga saab neist korralikud diivanikiisud! :D
Kallid sõbrad, aidakem  leida uhketele kiisudele uued kodud või soovite ise omale :)? Kasutage ära see võimalus! :)









Comments