Jõulud, jõulud..!

Viimasel paaril päeval on kohe nii palju tegemist olnud, et polegi jõudnud siia mitte midagi kirjutada. Esmaspäeva  õhtul jätsime kiisud esimest korda ööseks üksi ja nad said väga ilusti hakkama. Keegi polnud pahandust teinud ning kõik nõud olid isegi köögis kapi peal alles. :D
Juss on aga paari päevaga hoopis teistsuguseks muutunud kui ta varem oli. Enne oli Tema kõige julgem ja aktiivsem, nüüd aga hoiab rohkem omaette. Vahepeal Ta Villuga ikka maadleb või poeb Tupsule külje alla, aga näiteks mänguasjadega Talle mängida ei meeldi. Ja Ta pilk. See on lihtsalt kuidagi nii kurb.. Tahaks nii väga Ta meelt rõõmsamaks teha, aga mitte kuidagi ei võta vedu.. Arvame, et äkki nüüd, kui Tema kaaslased on julgemad ja aktiivsemad, siis äkki Ta ei kipugi nii väga esiplaanile. Ehk Ta ei julge.. Ei tea. Aga kindlasti oleks Talle parem, kui keegi saaks ainult Temaga tegeleda, nii et Ta ei peaks teiste kassidega tähelepanu eest võitlema. Muidugi me tegeleme nende kõigiga ning Juss on praegu ainuke keda saab sülle võtta, kuid Ta kindlasti sooviks väga seda Oma inimest. Kedagi, kes ainult Talle maiustusi annaks ja ainult Temaga mängida tahaks. Tegelikult saab Juss võib-olla täiskasvanud kassidega isegi paremini läbi, kui enda vanustega. Sest Tupsuga meeldib talle küll koos olla. 
Nüüd kui pühade aeg hakkab läbi saama, siis proovime hakata Jussile aktiivsemalt kodu otsima, kuna meie arvates on Ta uueks koduks täitsa valmis.


Ausaltöeldes pole mul õrna aimugi, kas peale minu enda pere üldse keegi seda blogi loebki, aga juhul kui loeb, siis soovime kiisudega teile kauneid ja rahulikke pühi!!

Comments